Installatie en renovatie van uw elektra-, water- en
gasvoorzieningen

Dorrestijn Installatieburo is gespecialiseerd in de installatie van alles wat met gas, water en elektra te maken heeft. U schakelt ons in voor zowel nieuwbouw- als renovatiewerken. Bekijk het overzicht van onze diensten en neem contact op als wij u ergens mee kunnen helpen.

Elektra

Schakel onze elektriciens in voor een complete elektrische huisinstallatie. Denk aan de meterkast, bedrading, schakelaars en verlichting. Ook voor brandbeveiliging en een volledig uitgebouwd telefoon- en computernetwerk neemt u contact op met Dorrestijn Installatieburo uit Breezand.

Cv en gas

Bent u op zoek naar een vakman voor de installatie van uw cv-installatie? Ons allround installatiebedrijf helpt u verder. Wij plaatsen onder meer gaskachels, radiatoren en zuinige hr-ketels voor ultiem comfort. Ook schakelt u ons in voor de installatie van vloerverwarming en leidingen.

Loodgieter

Alles voor de waterafvoer en -aanvoer in en rond uw huis regelen de loodgieters van Dorrestijn Installatieburo. Waterleidingen plaatsen, de complete riolering aanleggen en zinken en koperen dakgoten monteren of vervangen. Wij doen vrijwel alle denkbare rioleringswerken in en om uw pand.

iSanitair

Gaat uw complete badkamer op de schop of wilt u alleen het sanitair vervangen? Dorrestijn Installatieburo steekt voor zowel een volledige badkamerrenovatie als voor de installatie van uw nieuwe toilet en wastafel de handen uit de mouwen. Heeft het tegelwerk zijn beste tijd gehad? Dan pakken we dat ook direct aan.

U vindt het prettig om snel te schakelen met vaste contactpersonen.

U heeft graag ruime keus uit diverse producten.

U houdt van een extra stukje zekerheid in de vorm van gunstige garantievoorwaarden.

U maakt graag gebruik van een gratis bezorgservice.

 Adres
Dorrestijn Installatieburo
Burg. Lovinkstraat 27
Breezand,  1764 GA

Kvk: 
 37031859

Telefoon 
 0223 52 18 63

Email 
 info@dorrestijn.info 

 Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00

Dinsdag 08:00 - 18:00

Woensdag 08:00 - 18:00

Donderdag 08:00 - 18:00

Vrijdag 08:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 16:00

Pauze tussen 12:00 en 13:00u